Geniet van verse producten
in een sfeervolle ambiance

Reserveer online via Couverts Bistro Pampus op instagram Bistro Pampus op Twitter Bistro Pampus op Facebook
   
De keuken is geopend van dinsdag t/m zondag van 17.00 - 22.30 uur 
Op maandag geopend op aanvraag, voor groepen v.a. 20 personen
Reserveer online via couverts

Pampus menu 3- gangen € 28,50 p.p.
 

Voor gezelschappen v.a. 10 tot 17 personen serveren wij het  onderstaande groepsmenu

of u kunt  met uw gezelschap kiezen voor ons uitgebreide a la carte menu.
Graag bij de reservering aangeven welk menu u wenst. 

 

Voor gezelschappen v.a. 18 personen serveren wij onderstaand groepsmenu. 
(In overleg kunt u ook gebruik maken van ons a la carte menu)

 

Ook is het mogelijk om met groepen v.a. 30 personen prive te dineren op onze sfeervolle bovenverdieping, voor meer informatie en mogelijkheden: 038-4213097 of info@bistro-pampus.nl

 3-gangen "Pampus" keuzemenu  € 28,50​ 
(deze menuprijs geldt v.a. 10 personen)
 

 

VOOR
 

Kroketjes van gekonfijte eend en gerookt eend,
compote van abrikoos en een mayonaise met roze pepertjes
 

Tompouce van gerookte zalm
vers gebakken bladerdeeg met basilicum roomkaas, ambachtelijke gerookte zalm en verse kruiden
 

Geitenkaas en spek
met gemengde salade, geroosterde nootjes, perenchutney met een
dressing van Luikse stroop (vega optie: met courgette)

 

HOOFD
 

Roodbaars filet  
op de huid gebakken met  geroosterde groente, kruiden-puree en
een citroen beurre blanc
 

Entrecote
rosé gebakken lendebiefstuk met rode wijnsaus, haricots-verts en spek
 

Vegetarisch drieluik
drie verrassende gerechtjes van het seizoen

DESSERT

 

Pats boem
hazelnootschuim, caramel - hazelnootijs en slagroom
 

Luchtige sorbet
van tropisch fruit; mango, passiefruit en ananas
 

Profiteroles

slagroomsoesjes  met vanille-ijs en chocoladesaus 

 

U kunt ook met uw gezelschap kiezen voor ons
"PROEVERIJ DINER" 
€ 31,50 p.p: 

 

 

VOOR
Een rijkelijke proeverij van voorgerechten

 

HOOFD
 

Warm Gerookte zalm
op de “big green egg” gerookte zalm met wilde spinazie en saffraan saus

Biefstuk Pampus
malse biefstuk met jonge groenten en een saus van groene pepers   

 

Confit de canard a la orange
gekonfijte eendenbout met sinaasappelsaus

 

Vegetarisch drieluik
3 verassende gerechtjes van het seizoen

 

DESSERT

“Grand Dessert”

Feestelijke afsluiting van het diner selectie van desserts en ijs.

 

 

 

 

Wij houden rekening met alle soorten diëten en allergiën, 
​graag dit bij reservering aangeven. Ook is er een vegetarische menukaart aanwezig.

 

 

Volg Restaurant Bistro pampus op Instagram Volg Restaurant Bistro pampus op Facebook