De keuken is geopend van dinsdag t/m zondag van 17.00 - 22.30 uur
Op maandag geopend op aanvraag, voor groepen v.a. 20 personen

Pampus menu 3- gangen € 30,00 p.p.
Voor gezelschappen v.a. 10 personen serveren wij onderstaande groepsmenu's
of u kunt (in overleg) met uw gezelschap kiezen voor ons uitgebreide a la carte menu.
Graag bij de reservering aangeven welk menu u wenst.
3-gangen "Pampus" keuzemenu € 30,00
(deze menuprijs geldt v.a. 10 personen.)
Momenteel nemen wij geen reserveringen aan voor grote gezelschappen (v.a. 8 personen)
op vrijdag of zaterdag.
Dinsdag t/m donderdag of zondag is dit wel op aanvraag mogelijk, via mail kan dit:
info@bistro-pampus.nl
VOOR
Kroketjes van gekonfijte eend en gerookt eend,
compote van abrikoos en een mayonaise met roze pepertjes
Tompouce van gerookte zalm
vers gebakken bladerdeeg met basilicum roomkaas, ambachtelijke gerookte zalm en verse kruiden
Brie en croute
kruidensalade en dressing van roodfruit
HOOFD
Roodbaars filet
op de huid gebakken met geroosterde groente, kruiden-puree en
een citroen beurre blanc
Entrecote
rosé gebakken lendebiefstuk met rode wijnsaus, haricots-verts en spek
Vegetarisch drieluik
drie verrassende gerechtjes van het seizoen
DESSERT
Pats boem
hazelnootschuim, caramel - hazelnootijs en slagroom
Luchtige sorbet
van roodfruit, bastogne en yoghurt
Appel Kwark Beignets
warme beignets met kaneelijs en honing
U kunt ook met uw gezelschap kiezen voor ons
"PROEVERIJ DINER" € 31,50 p.p:
VOOR
Een rijkelijke proeverij van voorgerechten
HOOFD
Roodbaars filet
op de huid gebakken met geroosterde groente, kruiden-puree en
een citroen beurre blanc
Entrecote
rosé gebakken lendebiefstuk met rode wijnsaus, haricots-verts en spek
Vegetarisch drieluik
drie verrassende gerechtjes van het seizoen
DESSERT
“Grand Dessert”
Feestelijke afsluiting van het diner selectie van desserts en ijs.
Wij houden rekening met alle soorten diëten en allergiën,
​graag dit bij reservering aangeven. Ook is er een vegetarische menukaart aanwezig.