Geniet van verse producten
in een sfeervolle ambiance

Reserveer online via Couverts Bistro Pampus op instagram Bistro Pampus op Twitter Bistro Pampus op Facebook
   
De keuken is geopend van dinsdag t/m zondag van 17.00 - 22.30 uur 
Op maandag geopend op aanvraag, voor groepen v.a. 20 personen
Reserveer online via couverts

Pampus menu 3- gangen € 27,50 p.p.
 

Voor gezelschappen v.a. 10 tot 17 personen serveren wij het  onderstaande groepsmenu

of u kunt  met uw gezelschap kiezen voor ons uitgebreide a la carte menu.
Graag bij de reservering aangeven welk menu u wenst. 

 

Voor gezelschappen v.a. 18 personen serveren wij onderstaand groepsmenu. 
(In overleg kunt u ook gebruik maken van ons a la carte menu)

 

Ook is het mogelijk om met groepen v.a. 30 personen prive te dineren op onze sfeervolle bovenverdieping, voor meer informatie en mogelijkheden: 038-4213097 of info@bistro-pampus.nl

 3-gangen "Pampus" keuzemenu  € 27,50​

Voorgerechten

 

 

Uiensoep

Onze ‘klassieker” met kaas crouton

 

Carpaccio van gerookte Rib-eye
dun gesneden met oude kaas en een chutney van Amsterdamse uitjes

 

Salade met brie
krokant gebakken brie met walnoot en gepocheerde peer

Hoofdgerechten

 

Warm Gerookte zalm
op de “big green egg” gerookte zalm met wilde spinazie en saffraan saus

 

Biefstuk Pampus
malse biefstuk met jonge groenten en een saus van groene pepers
 

Confit de canard a la orange
gekonfijte eendenbout met sinaasappelsaus

 

Vegetarisch drieluik

3 verassende gerechtjes van het seizoen

 

Desserts

 

IJstaartje van Merengueschuim

Met rood fruit en vanille


Eclair au chocolat
overheerlijke soes, gevuld met crème patissier hazelnoot,
caramel en chocolade

 

Creme Brulee van vanille
met als extra een ijslolly van vanille 
 

 

U kunt ook met uw gezelschap kiezen voor ons
"PROEVERIJ DINER" 
€ 29,50 p.p: 

 

 

VOOR
Een rijkelijke proeverij van voorgerechten

 

HOOFD
 

Warm Gerookte zalm
op de “big green egg” gerookte zalm met wilde spinazie en saffraan saus

Biefstuk Pampus
malse biefstuk met jonge groenten en een saus van groene pepers   

 

Confit de canard a la orange
gekonfijte eendenbout met sinaasappelsaus

 

Vegetarisch drieluik
3 verassende gerechtjes van het seizoen

 

DESSERT

“Grand Dessert”

Feestelijke afsluiting van het diner selectie van desserts en ijs.

 

 

 

 

Wij houden rekening met alle soorten diëten en allergiën, 
​graag dit bij reservering aangeven. Ook is er een vegetarische menukaart aanwezig.

 

 

Volg Restaurant Bistro pampus op Instagram Volg Restaurant Bistro pampus op Facebook